4 ting du bare skal opleve i Fredericia

Teater

For mange mennesker er Fredericia en stationsby, som man enten passere eller skifter tog i, når man skal fra jylland til fyn/sjælland. Men Fredericia har mange ting at byde på, og når man nu alligevel ikke kan rejse verden tynd i disse corona-tider, så kan man jo alligevel lige så godt udforske landets spændende byer. 

Her kommer fire seværdigheder og oplevelser, du kan nyde godt af, når du besøger Fredericia. 

Hvis du vil holde dig opdateret på alt det nyeste fra Fredericia og omegn, kan du gøre det her.

1. Fredericia er en spændende teaterby 

I Fredericia finder du Malstrøm teateret, som på fantastisk vis formår at give sit publikum en helt unik og intim oplevelse. Teateret byder på opsætninger fra folk i samtlige aldre, og du kan finde stykker fra både profesionelle og amatører, som bare nyder at give folk en god oplevelse. 

Teateret er et forholdsvis nyt teater, som blev etableret tilbage i 2016. Siden da har teateret tiltrukket mange gæster, og der kommer altid gode anmendelser ud af stykkerne. 

I Frederecia finder du selvfølgelig også Fredericia Teater, som er et større teater. Her bliver forestillinger ikke produceret af selve teateret, men i stedet sætter de rammerne for de lidt større stykker og musicals. 

2. Bridgewalking på lillebælt

Det er selvfølgelig ikke i selve Fredericia, men det er ikke langt fra. Hvis du altid har drømt om at se, hvordan lillebælt ser ud oppe fra, bør du ikke snyde dig selv for en bridgewalking. Det er efterhånden blevet en ret attraktiv seværdighed, og det kan jeg godt forstå. Her kan du nyde den gode udsigt, og samtidig mærke suset, når toget kører over broen på vej til fyn. 

3. Madsby legepark

Der skal selvfølgelig også være lidt for de små, og det er der i Madsby legepark. Madsby legepark er nok det man vil definere som værende danmarks største legeplads. Her er masser at give sig til både for børn og barnlige sjæle. Her kan du opleve den historiske miniby, som giver et godt billede af, hvordan Danmark så ud i gamle dage. Du kan også finde din indre sejler frem, og hoppe ned i en jolle og sejle ud på søen. Eller hvis du er til fart over feltet, kan du nuppe en tur i en gokart. 

4. Restauranter og natteliv

Når maven rumler og tørsten melder sig, er der ikke andet for, end at drage mod Fredericias bymidte. Her finder du flere restauranter og caféer, hvor du kan nyde en skøn frokost eller en lækker aftensmad i hyggelige omgivelser. Hvis du skal ud og svinge træbenet eller nyde en kold øl, finder du også et spændende natteliv i Fredericia.