Der er nu at sommerferien skal planlægges

Familie-sommerferie

Det kan godt være, at det kan virke lidt uoverskueligt at tænke på sommerferie – lige her midt imellem jul og nytår.

Men faktum er, at der bliver bestilt rigtig mange sommerferier her i januar måned. Så hvis du påtænker at bestille ferien igennem et rejsebureau, så er det en god idé at gøre det snart. For ellers kan du risikere, at du ikke kan få det hotel (eller den destination), som du helst vil have.

Inden du bestiller, er der dog lige et par ting, som du bør tænke igennem først.

Hvordan vil du bestille?

Først og fremmest skal du beslutte dig for hvilken form for rejse, som du gerne vil på.

Skal du bare på en solferie til en af de populære destinationer, så fungerer en charterrejse rigtig fint. Her kan du finde masser af lækre hoteller. Og hvis du ellers bare kan finde ud af at møde op i lufthavnen, så klarer charterselskabet resten.

Men det kan jo også være, at du gerne vil prøve noget anderledes i år. Altså komme til en ny destination. Eller prøve en anderledes rejseform.

Så skal du kigge et andet sted hen end til charterselskaberne. I stedet skal du nok finde et mindre rejsebureau, som kan opfylde netop dit ønske.

Det nemmeste er at google destinationen eller rejseformen – og så se, hvad der dukker op. Formodentlig vil du finde et eller flere bureauer, som kan opfylde dine ønsker.

Endelig er der jo også den mulighed, at du klare det hele selv. Altså bestiller både fly og hotel uden om rejsebureauerne.

Det giver dig en stor fleksibilitet – men også mere arbejde. Og der er ikke nødvendigvis mange penge at spare ved at gøre det på den måde.

Men ligegyldigt hvad du vælger, så bør du tage beslutningen nu – inden de bedste rejser er udsolgt.