Derfor er Dubai perfekt til badeferie om vinteren

Dubai badeferie

Hvis du ikke er så meget til skiferie om vinteren – men hellere vil have sol og varme, så er der flere forskellige, oplagte muligheder.

Skal flyveturen ikke være alt for lang, så vælger mange De Kanariske Øer, der ligger omkring 5 timer væk. Kan du godt leve med en tur, der tager nogenlunde dobbelt så lang tid, så er Thailand er godt valg.

For nogle år siden var Egypten også på manges radar. Men efter at der har været en del terrorisme, så holder turisterne sig væk.

Men faktisk er der også en helt anden mulighed – nemlig en ferie til Dubai.

Og hvorfor er det så en god idé? Det er der flere forskellige grunde til.

For det første tager det kun én time mere at komme til Dubai i forhold til De Kanariske Øer. Og flyveturen er meget kortere end til Thailand.

Samtidig er der kun 2-3 timers tidsforskel (afhængigt af årstiden). Så du slipper altså også for det enorme jetlag, der kommer, hvis du flyver længere østpå.

Vejret er helt perfekt om vinteren. Du har nærmest 100 % solgaranti – uden at de bliver ulideligt varmt. Og du kan i hvert fald være sikker på, at din ferie ikke regner væk – som det rent faktisk godt kan ske både i Thailand og i særdeleshed på De Kanariske Øer.

Hvis turen går til De Kanariske Øer er det da også udelukkende for at ligge på stranden. Sådan behøver det ikke være i Dubai.

Her er masser af lækre strandhoteller. Men når du trænger til at rejse dig fra liggestolen og prøve noget andet, så kan byen også byde på masser af seværdigheder – som en hvilken som helst storby (og lidt til).

F.eks. kan du besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa på over 800 meters højde. Eller du kan shoppe amok i verdens største shoppingcenter Dubai Mall.

Så i virkeligheden handler Dubai ikke om at vælge mellem strand og storby. Du kan få begge dele. Eneste problem er da nok også at nå de mange ting, som du får lyst til at prøve, når du først sætter dig lidt mere ind i mulighederne.